west
Nieuws

Airstreamen maar!

IMG 5193

Ook in 2022 rijdt onze Airstream weer door heel Nederland! Zo zijn we vorige maand samen met KPN onderweg gegaan in het kader van de KPN Masters, die we stuk voor stuk thuis hebben verrast. Uiteraard verliepen de voorbereidingen in het diepste geheim, wat de surprise maximaal ten goede kwam! Eenmaal plaatsgenomen in de Beeldr Airstream, kregen de winnaars via een live verbinding met hun managers de prijs overhandigd. En natuurlijk hoorde daar ook een grote cheque bij!

Airstreamen maar! Airstreamen maar! Airstreamen maar!
Airstreamen maar! Airstreamen maar! Airstreamen maar!

Een week later werd de Airstream wederom gestart, om deze keer te worden ingezet als decor voor de online show waarin deze Masters werden gepresenteerd. Dit vond plaats in de RDM onderzeebootloods te Rotterdam, wat je noemt een indrukwekkende toplocatie! Alles bij elkaar zorgde het ook hier voor veel vrolijke en blije gezichten.

Onze dank gaat dan ook uit naar Sheila van der Knokke van KPN en Donna Steijn van Obsession voor deze geweldige acties!

Wil jij nou ook eens op stap met dit indrukwekkende marketingkanon 🚍🔥? Dat kan! Er is van alles mogelijk, zoals je ziet. Lees er meer over op Beeldr LIVE en neem vooral contact op met Beeldr-founder én Airstream-chauffeur Martijn Koek.

phone