west
Nieuws
Ralph Beeldr

Beeldr toegetreden tot Dutch Digital Agencies

Beeldr DDA

Met meer dan 170 leden staat de DDA voor het beste dat de Nederlandse digitale industrie te bieden heeft. Super tof natuurlijk om daar bij te horen.

Over Dutch Digital Agencies
Binnen de DDA delen we kennis en ervaringen, prikkelen we elkaar met nieuwe ideeën en digitale toepassingen en laten zien wat we kunnen. Samen versterken we onze snelgroeiende branche en ontwikkelen het talent van morgen. Met 140 leden staan we voor het beste dat de Nederlandse digitale industrie te bieden heeft. We zijn bedenkers en makers, ontwerpers en coders, testers en verslimmers. Flexibele teams met flexibele denkers. Altijd bezig met de volgende oplossing.

Dutch Digital Agencies

Samen sterker

Sinds eind vorig jaar is Beeldr lid van de Dutch Digital Agencies (DDA), waarmee we naast ons wat langere lidmaatschap van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) weer een mooie stap richting verder professionalisering hebben gemaakt.

De DDA verbindt de meest toonaangevende digitale bureaus en ondanks dat we ook echt nog wel wat analoge producten en ideeën hebben, denken we hiermee een stap te hebben gezet waarmee we onszelf weer verder zullen ontwikkelen.

Uit de lidmaatschappen van deze organisaties kunnen we veel extra expertise halen, processen vergelijken, inspiratie opdoen, kennis vergaren en onszelf toetsen met andere bureaus om te zien waar we staan in de digitale wereld. We kunnen er gelijkgestemden vinden en zien hoe we ons onderscheiden van andere bureaus.

Omdat delen het nieuwe vermenigvuldigen is en dat op de platformen van zowel de DDA als de BNO veel gebeurt, kunnen we met onze concullega’s sparren over de meest uiteenlopende onderwerpen, waarmee onze kennis verrijkt en vergroot wordt.

Informatiebeveiliging (ISO27001) en digitale toegankelijkheid zijn van die onderwerpen waar we nu al heel ver mee zijn, om te zorgen dat we onze klanten goed en veilig kunnen helpen in de komende jaren.

Zijn dit onderwerpen waar je mee aan de slag wilt, kan of moet? Neem contact op en we helpen je verder!

U draait, wij vragen!

phone