west
Nieuws

Beeldr is ISO 27001

Beeldr ISO Certificaat

Wat is het? En waarom heeft Beeldr ISO 27001?

ISO 27001 is een wereldwijd erkend certificaat voor informatiebeveiliging. Wanneer een bedrijf dat certificaat heeft kan je er van op aan dat ze met zorg jouw gegevens, en dat van je klanten, behandelen.

Een foutje is zo gemaakt. Je stuurt een excel over de mail en daar staat bijvoorbeeld nog per ongeluk gevoelige informatie in. Op eerste gezicht niet heel schadelijk, maar wanneer dit achter één wachtwoord van het niveau password123 staat is dit een voorbode voor een datalek.

De ISO 27001 voorkomt deze gevallen door de processen met betrekking tot informatiebeveiliging aan te scherpen. Voorbeeld hiervan is het versleutelen van een excel bestand, waarbij het wachtwoord in een aparte mail wordt verzonden.

Ook worden protocollen beschreven hoe te handelen bij een datalek, het uitvoeren van een fix en het terugkijken waardoor het fout is gegaan en de processen daarop aanpassen. Het is dus een doorlopend project, wij blijven constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en passen daarop aan.

Wij hebben dit certificaat ontvangen na een lange periode van toetsing en aanpassingen. Onze processen zijn aandachtig bekeken, aangepast en beoordeeld. Met ISO 27001 kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn. De data van onze klanten én dat van de eindgebruikers zijn in de juiste handen.

Wat betekent dat voor mij?

Applicaties, websites, formulieren, bestanden. Alles bevat informatie. Het certificaat predikt dat de processen bij Beeldr zijn ingericht om veilig met deze data om te gaan. Jouw data, en dat van je klanten, is in goede handen. Zo kun je zonder zorgen jouw werkzaamheden doorzetten, informatie via online formulieren vergaren, en nieuwe klussen of klanten binnen halen!

Lees hier meer over ISO 27001

Beeldr ISO Certificaat2

Beeldr is gecertificeerd door Brand Compliance en is in het proces begeleid door CertificeringsAdvies Nederland.

BC Certified logo ISO 27001 2017 RVA BEELDR 01
phone