west
Cases

CTS GROUP

Systemen met elkaar laten praten

Met een unieke productlijn biedt CTS GROUP een optimale invulling van zakelijk palletvervoer en logistieke activiteiten. Van één kilogram tot een complete lading, in verschillende looptijden en voor elke bestemming. Naast deze services op het gebied van distributie biedt CTS GROUP ook meerdere mogelijkheden voor groupage en speciaal transport. Onze developers dragen daar graag een steentje aan bij.

CTS GROUP
CTS GROUP
integratielaag tussen verschillende systemen

CTS werkt met talloze transporteurs en netwerken die allemaal hun eigen softwaresystemen gebruiken. Om goed met al die verschillende systemen te kunnen communiceren, hebben wij een platform ontwikkeld dat als een integratielaag tussen die systemen werkt. We noemen dit platform Adaptor.

CTS GROUP
CTS GROUP
Data stroomlijnen

Adaptor haalt informatie op, schrijft dit om naar de juiste (computer)taal en stuurt het weer door, waardoor alle data gestroomlijnd doorloopt. Dat klinkt kinderlijk eenvoudig, maar hier is hardcore programmeerwerk aan vooraf gegaan. En juist daar worden onze backenders dan natuurlijk weer heel blij van.

CTS GROUP
CTS GROUP
Tienduizenden conversies per dag

Wij ontwikkelen continu aan de inzichtelijkheid en schaalbaarheid van het platform zodat Adaptor dagelijks grote volumes aan data kan verwerken. Dit doen we vanaf onze eigen werkplek, maar ook op kantoor bij CTS. Op deze manier blijven we nauw betrokken bij de opdrachtgever, maar ook bij alle data.

phone