Wat we doen

Met een multidisciplinair team van twintig specialisten, maken wij digitale platforms, huisstijlen, websites, apps, events en video's. Online en offline.

Begin goed, al goed

Welke kant jij ook op wilt, Beeldr ontwerpt en bouwt wat ervoor nodig is om daar te komen. Maar voordat we op pad gaan, stellen we vragen. Wat is jouw doel? Wat wil je niét? En wanneer spreek je van succes? We nemen jouw markt onder de loep of organiseren een prikkelende workshop om samen jouw klanten in kaart te brengen. Vanaf dit vertrekpunt maken we een ijzersterk plan voor een merkstrategie waarmee je vooruit kunt!

Merken die kloppen

Start je iets compleet nieuws? Of heb je een stevige rebranding nodig om jouw activiteiten bij te benen? Wij organiseren feestjes voor het oog. Maar ontwerpen gaat verder dan dat. Om jouw verhaal oprecht over te brengen, houden we het graag persoonlijk en werken we intensief met je samen. Zo creëren we merken die kloppen bij wat je doet en wie je bent.

Digital design

De beste gebruikerservaring

Met ervaren specialisten in design, interactie en techniek, zorgen wij voor de beste gebruikerservaring voor jouw website, app of platform. We overzien de interface als geheel, maar ontwerpen in losse componenten. Zodat elke developer ze makkelijk kan hergebruiken. Dat zorgt voor consistentie in beleving en kwaliteit. En dat is uiteindelijk waar bezoekers blij van worden.

Development

Oplossingen voor de toekomst

Met een krachtig team van creatieve front-enders en back-enders, schetsen we de structuur van jouw site en leggen we het fundament voor jouw digitale project waarmee je de toekomst aankunt. Het kan ons niet uitdagend genoeg zijn en het liefst bouwen we dingen die nog niet bestaan.

Onze technische stack:

HTML, SCSS, Twig, PHP, Laravel, Vue.js, Javascript, jQuery, Webpack, Linux, Apache, NginX, MySQL, Redis, Git, CraftCMS, CraftCommerce, ExpressionEngine, Statamic, WCAG

Jouw verhaal verpakt in effectieve en originele video's

Wij verpakken jouw verhaal in moddervette shots, sounds en animaties, waarmee we jouw kijkers alle hoeken van het scherm laten zien. In combinatie met onze tech- en design skills, wordt video pas echt serious business. Videoproducties maken we met ons zusterbedrijf Beeldr.LIVE.

Korte lijnen en snelle service

Jouw domein is bij ons in goede handen en jouw website draait op snelle en goede servers. Nieuwe domeinen registreren of verhuizen, instellingen, e-mail en SSL certificaten; het zijn zaken die wij voor jou regelen. Overigens kun je de meeste domeininstellingen zelf in ons control panel vinden. Advies op webhosting is bij ons standaard, net als heel veel technische snufjes.

phone