Hosting

Een goed onderkomen voor je digitale project

Nieuwe domeinen registreren is de leukste activiteit voor onze hosting afdeling, maar ook verhuizen, instellingen, e-mail en SSL certificaten zijn zaken die we kunnen regelen. Overigens kun je de meeste domeininstellingen zelf in ons control panel vinden. We werken met het veel gebruikte Plesk, waarmee je alles zelf kunt beheren. Jouw domein is bij ons in goede handen en jouw website draait op snelle en goede servers. Advies op webhosting is bij ons standaard, net als heel veel technische snufjes. Dus wil je een domein registreren of zoek je een goed onderkomen voor je website, dan regelen wij dat voor je.

Hosting

Regel je zaakjes zelf

Zoals je van ons gewend bent hebben wij veel technische kennis in huis en kun je van ons hulp en advies verwachten. Maar veel kun je zelf regelen in ons gebruiksvriendelijke Control panel.

Voor ieder wat wils

Webhosting is zoveel meer geworden dan alleen maar ruimte op een server voor je website. Onze serveromgeving heeft onlangs een upgrade gekregen en de hosting-pakketten zijn uitgebreid met nieuwe features. De pakketten verschillen op bepaalde specifieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld webruimte, aantal databases, mailboxen. Maar in alle gevallen is er een solide basis inbegrepen om jouw online project succesvol draaiende te houden.

phone