west
Cases

Dreadshop

Shopify webshop voor een uniek product

Dreadshop is een toonaangevende speler in de wereld van dreads en dreadlockstyling. Samen hebben we een nieuwe webshop gecreëerd die de essentie van het Dreadshop-merk perfect weerspiegelt. We hebben deze webshop opgebouwd op het krachtige Shopify-platform, waarbij we zorgvuldig een thema hebben gekozen dat de identiteit van Dreadshop tot leven brengt.

Dreadshop
Dreadshop
Maatwerk voor een uniek merk

Onze rol ging verder dan alleen het selecteren van een thema. We hebben het gekozen thema volledig aangepast en ingericht om te voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van Dreadshop. Met aandacht voor detail hebben we ervoor gezorgd dat elk element van de webshop naadloos aansluit bij het merk, waardoor een unieke en herkenbare online winkelervaring is ontstaan.

Dreadshop
Dreadshop
Dreadshop
Dreadshop
De Perfecte mix van shop en blog

Dit geïntegreerde concept stelt Dreadshop in staat om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook waardevolle informatie en inzichten te delen binnen de wereld van dreads en dreadlockstyling. Dit heeft niet alleen geleid tot een versterkte online aanwezigheid maar draagt ook bij aan het opbouwen van aanzienlijke autoriteit voor Dreadshop op Google.

Dreadshop
Dreadshop
Dreadshop
Dreadshop
Verbeterde logistiek met plugin op maat

Beeldr verbeterde Dreadshop's logistiek met een op maat gemaakte Picqer-plugin. De plugin laat douanepapieren automatisch afdrukken bij het picken van zendingen, wat de zendingen ook buiten de EU stroomlijnt en de efficiëntie verhoogt.

Dreadshop
Dreadshop
Dreadshop
Dreadshop
Synergie tussen online expertise en productkennis

De samenwerking tussen Dreadshop en Beeldr is een mooi voorbeeld van synergie tussen online expertise en productkennis. Terwijl Beeldr zich richt op online kennis en vormgeving, brengt Dreadshop hun diepgaande kennis van het product en hun toegewijde klantenkring in. Het resultaat is een webshop die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en succesvol.

Dreadshop
Dreadshop
Ook samen aan een goede Shopify webshop bouwen?

Heb je ook hulp nodig bij het creëren van een succesvolle Shopify webshop? Neem contact met ons op, wij zijn er inmiddels behoorlijk in thuis!

phone