west
Cases

Siemens

Kersttraditie online voorgezet

Gestart met verf en een paar kwasten in de ontwerpfase, werd het Kerstival voor Siemens uiteindelijk een digitaal topproduct, gerealiseerd in opdracht van evenementenbureau Obsession. In een tijd waar het onderlinge contact met collega’s vanwege Covid vooral online plaats had, wilde Siemens vasthouden aan de eindejaarstraditie en daarom een online event organiseren om zo voor de gewenste extra verbinding te zorgen. Dat is gelukt!

Siemens
Siemens
Cozy kerstdorp

Het uitgangspunt was een Christmas-Carol-achtig kerstdorp. Om de cozy sfeer die daarvan uitgaat echt te vangen zijn we met verf en kwasten aan de slag te gaan. Een kerstdorp in de vorm van een soort digitaal schilderij, dat zagen wij wel voor ons. We hebben illustrator Tim Juffermans erbij gehaald om dit te creëren. Stap voor stap hebben we met Tim de klant meegenomen in de ontwikkeling van het schilderij waardoor het steeds meer ging leven.

Siemens Siemens
Siemens Siemens
Oldskool potje pacman

Innovatie en traditie in een op maat gemaakte omgeving, waar de hele werkweek wat te doen was voor iedereen. Van een oldskool potje pacman tot een selfiewedstrijd, gevolgd door een volledig door Beeldr LIVE geproduceerde pubquiz als knallende afsluiter. Daar werd door de medewerkers van Siemens ook gretig gebruik van gemaakt; storytelling en de meest moderne technieken zorgde voor een maximaal kerstgevoel.

Siemens
Siemens
phone