west
Cases

Squares

Digitale extensie van jouw organisatie

Beeldr is mede-initiatiefnemer en oprichter van Squares. Samen met twee doorgewinterde partijen uit de evenementenwereld, zijn we halverwege 2020 ingesprongen op de behoefte voor het faciliteren van digitale ontmoetingen. Daaruit is Squares ontstaan. Je kunt Squares zien als de digitale extensie van een organisatie; wij leggen het plein aan, waarna jij hier evenementen kunt houden, shows kunt hosten en elkaar natuurlijk kunt ontmoeten.

Squares
Squares
Een uniek plein voor iedereen

Bij een nieuw merk hoort onmiskenbaar een eigen gezicht. We hebben een huisstijl ontwikkeld die direct de missie van Squares weergeeft: Een uniek plein voor iedereen. Met Squares bouwen, branden en boosten we virtuele evenementenplatforms, zodat jij jouw internationale top, bedrijfsevenement, jaarlijkse kick-off, productlancering, festival of conferentie wereldwijd kunt hosten.

Squares Squares
Squares Squares
Bezoekers blijven uitdagen

We designen en ontwikkelen voortdurend nieuwe features voor het platform, waarmee we de gebruikerservaring persoonlijker en interactiever kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke programmering van interactieve sessies, het delen van feedback en live chats en videocalls opzetten met collega's. Met een geïntegreerd gamificationplan, dagen we bezoekers uit om verschillende challenges met elkaar aan te gaan en zo iedereen op een speelse en actieve manier zo goed mogelijk bij de inhoud van het event te betrekken.

Squares
Squares
Volledig digitale én hybride

Nog tijdens de opstart won Squares de Startup in Residence Competition, als oplossing voor het organiseren van evenementen in de anderhalvemetersamenleving. Inmiddels kunnen we niet echt meer van een start-up spreken en heeft Squares organisaties als Microsoft, Tommy Hilfiger, ministeries, VNG, Hogeschool van Utrecht en het World Forum aan zich verbonden. We zien Squares ook allang niet meer alleen als oplossing voor de anderhalvemetersamenleving en werken meer en meer toe naar een hybride oplossing: straks 500 mensen fysiek bij elkaar, uitgebreid met 5000 digitale bezoekers?

phone