west
Nieuws
Paul Beeldr

Paul over Beeldr LIVE

Paul over beeldr live

Beeldr LIVE is een full-service video-, film-, & livestream productiebedrijf. Wij zijn creatieve doeners, met grote passie voor het maken van moddervette video’s en livestream events. Beeldr LIVE is ontstaan uit de wens van zowel nieuwe als bestaande, trouwe klanten, om mee te denken over vernieuwende oplossingen en zo in contact te blijven met hun netwerk en medewerkers tijdens de thuiswerk-situatie.

Kan je iets over jezelf vertellen?

Na het succesvol draaien van een aantal producties met Beeldr, hebben we samen Beeldr LIVE opgericht. Mijn achtergrond is het jarenlang van A tot Z organiseren van zowel corporate, live- als dance-events. Van ingewikkelde vergunningen, het uitpakken met een toffe marketingstrategie, tot het creëren van uitverkochte stadionshows. Door deze ervaringen te combineren met creatieve filmmakers, ontstaan er creaties waarvan je niet eens wist dat het überhaupt bestond of mogelijk was!

Veel van de producties hosten we trouwens op het digitale event platform Squares, ook een initiatief van Beeldr. Zo valt alles mooi samen!
Check ook zeker nog even de backstage video hieronder, daarin laat Rob nog meer zien van Beeldr Live.

phone