west
Cases

Obsession

Strakke site met een goed verhaal

Evenementenbureau Obsession creëert en regisseert impactvolle ontmoetingen. Het bedrijf zocht een partij die een site kon ontwerpen en bouwen die perfect aansluit bij de nieuwe positionering en huisstijl.

Obsession
Obsession
Partners for live

In een uitdagend pitchtraject hebben we onze ideeën voor de website gepresenteerd en hebben we kritisch meegekeken naar de net ontwikkelde huisstijl. Dat werd gewaardeerd en heeft geleid tot verbeteringen. In een co-creatief proces zijn we vervolgens aan de slag gegaan met het design van de website. Die hechte samenwerking sluit mooi aan bij de positionering van Obsession als 'Partners for Live'.

Obsession
Obsession
Solide en flexibel beheersysteem

De website draait op Craft CMS. Daarmee beheert Obsession zelf alle content en kunnen ze de site helemaal inrichten naar wens en de website aanvullen met actuele ontwikkelingen.

Obsession
Obsession
Partnerschap door de jaren heen

Obsession bouwt aan langdurige relaties. Om dat te benadrukken hebben we naar idee van Obsession zogenaamde partnerpagina's ontwikkeld. Op deze pagina's worden meerdere projecten per klant in beeld gebracht langs een verticale tijdslijn. Klaar voor nog vele mooie samenwerkingen!

phone