west
Nieuws
Maik Beeldr

Maik over Craft CMS

Craft CMS newsletter header DESKTOP

Een CMS (Content Management Systeem) vormt het fundament onder jouw website en daarom is een weloverwogen keuze erg belangrijk. Er zijn veel verschillende systemen op de markt en deze variëren in prijs en functionaliteit. Bij Beeldr werken we graag met Craft CMS; een goed stukje software waarmee jouw website staat als een huis!

En waarom zijn wij fan van Craft CMS?

Bij Craft staat de inhoud van jouw website centraal en kunnen wij ontwerp en structuur volledig aanpassen naar jouw wensen. We zijn niet afhankelijk van voorgekauwde thema’s, maar maken een puntgaaf ontwerp dat bij je past.

Het beheren van jouw website is een fluitje van een cent, want Craft CMS blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Zo zie je met live-preview jouw wijzigingen al voordat ze zijn gepubliceerd. Het toekennen van rechten zorgt ervoor dat je met meerdere personen jouw website kunt beheren en je alleen kunt aanpassen wat nodig is. Ook op andere gebieden zoals beveiliging, performance en zoekmachineoptimalisatie boekt Craft sterke prestaties.

Heb jij een complexer vraagstuk waarbij we toch een stapje verder moeten gaan? Onze developers houden wel van een uitdaging en bouwen graag een plugin of integratie met een API. De dagen waarbij je rekening moet houden met de beperkingen van het CMS behoren met Craft CMS tot het verleden.

Een aantal websites die wij hebben ontwikkeld op Craft CMS:

Obsession
Corporate website voor evenementenbureau Obsession

FEI European Championship
Event website voor het Europees Kampioenschap paardensport

VSCD.nl
Ledenwebsite voor De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties

Patisserie Tout
Website en online shop in één met Craft E-Commerce

Beeldr is Craft CMS Partner

phone