west
Nieuws
Martijn Beeldr

Martijn over Squares

Martijn over squares2

Squares is het digitale ontmoetingsplein voor evenementen en andere online ontmoetingen. Je kunt het zien als de digitale extensie van een organisatie; wij leggen het plein aan, waarna je op dit plein evenementen kunt houden, shows kunt hosten en vooral ook elkaar kunt ontmoeten.

Het unieke van Squares is, dat we verschillende communicatiesystemen samen kunnen brengen en dus een flexibel systeem aanleggen. Elk plein is een combinatie van maatwerk, met een solide basis van videotechnieken en andere online communicatietools. Interactie is dus belangrijk!

Hoe is Squares ontstaan?

In samenwerking met één van onze klanten die het Zomercarnaval in Rotterdam en Parkpop in Den Haag organiseert, waren wij al langer op zoek naar een manier om een evenement een digitale extensie te geven. Hoe kun je meer mensen laten genieten van jouw festival? Hoe kun je mensen in Brazilië mee laten dansen met ons Zomercarnaval? Toen de vraag van Obsession via onze vrienden van Solid Rental bij ons kwam om een digitale oplossing uit te denken voor een zakelijk event, was het plan daarna snel verder opgetuigd en zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan om dit verder vorm te geven.

Squares is dus een samenwerking tussen Solid Rental, Obsession en Beeldr. Deze founders van Squares leunen op een zeer grote dosis ervaring in het organiseren van evenementen, audiovisuele techniek en webtechnieken. Die driehoek zorgt ervoor dat Squares een uniek stukje software is, waarbij aan alle facetten van een evenement is gedacht.

Martijn over Squares

Wil je er verder nog iets over kwijt?

Squares is uitgedacht als extensie voor een organisatie. Communicatie tussen mensen die 'onsite' en 'online' zijn, is een belangrijke factor bij de ontwikkeling geweest. De mobiele telefoon vormt daarbij de schakel tussen alle mensen die meedoen met het evenement. Op de roadmap staan hiervoor een aantal unieke zaken.

Wij moedigen elke organisatie aan minder te reizen, zeker per vliegtuig. Met ons platform hopen we een oplossing te bieden waarmee dit enorm kan worden gereduceerd. Enkele van onze klanten hebben aangegeven deze coronacrisis te gebruiken om een extra boost te geven aan hun duurzaamheidsdoelen, Squares helpt daarbij!

phone